Audun Hetland

- FOREDRAGSHOLDER - EVENTYRER - FORSKER Contact Me
  • Foredragsholder Audun Hetland vant landsfinalen i Forsker Grand Prix

    Caption Text

    Link
Audun Hetland har forsket på motivasjon bant ekstremsportsutøvere
Foto: Audun Hetland
Samarbeid i storm og stille.
I dette foredraget bruker Audun historier og refleksjoner fra både ekspedisjoner, dagligliv og egen forskning for å snakke om motivasjon og samarbeid. Vi blir med til Antarktis, Stillehavet og opp i en bratt fjellvegg . I tilegg så tar han oss med inn i psykologien og forklarer hvorfor samarbeidet fungerer eller ikke fungerer. Gjennom mange fasinerende historier, ispedd lun humor og mye selvironi illustrerer han de faglige poengene. Dette er lærerik underholdning. Les mer..
Tidevannsblemme i bjørneland
Foto: Yngve Rakke
Eventyrlig seilas - tre år til verdens utposter
I dette foredraget følger vi guttene som starter fra Norge uten seilerfaring på en tur som skal vise seg å ta tre år. Vi blir med gjennom voldsomme stormer til et bekymringsløst liv i sørlige Stillehavet. Vi besøker bortgjemte sivilisasjoner og møter bjørner på klosshold i Alaska og drivis og fjellklatring på Grønland. Over 10 000 personer har sett foredraget. Les mer..

Vertikal hverdag. Av og til er det luksus bare å ha noe flatt å sette beina på
Foto: Audun Hetland
Vertikal hverdag
E
t bilde av en vegg hadde brent seg fast på netthinna. Majestetisk, speilblank, overhengende og uklatret. Med tre hundre kilo klatreutstyr i bagasjen og en drøm i lommen satte vi ut for å bestige den vanskelige drømmen. Virkeligheten skulle vise seg å være enda vanskeligere. Slik begynner foredraget om en vertikal hverdag. Det handler om å sette seg mål, strekke seg og nå dem. Men det handler også om å tørre å kjenne på redselen og ta vare på hverandre. Les mer..