Audun Hetland

- FOREDRAGSHOLDER - EVENTYRER - FORSKER Contact Me

LOADING
Eventyrlig seilas - tre år til jordens utposter
Tre år jorden rundt
Eventyrlig seilas - Stillehavet rundt
Hva gjør du når eventyrlysten er større enn både lommebok og vurderingsevne? Kjøper en billig båt, tar med studiebøkene om bord. Reidar Gregesen, Audun Hetland og Ole Andreas Jenssen gjorde akkurat det. Det ble starten på en tur som skulle vise seg å ta tre år, men første krise kom allerede etter fire timer.. Les mer. Se video.
Pingvinene på Sør-Georgia har ingen fiender på land. Audun Hetland - foto: Reidar Gregersen
Foto: Reidar Gregersen
Antarktis og Sør Georgia
Det er pingviner tett i tett så langt jeg kan se. En av dem kommer helt bort til meg og napper meg i buksa. Den kikker opp på meg, rister på hodet, før den vralter videre og forsvinner i mengden.
Det var verdt det tenker jeg med meg selv. Alle stormene, oppkastet og redselen for å treffe is i mørket. Det var verdt det. Les mer..
Stupbratt. Av og til er det luksus å få stå på noe flatt. Baffin Island. Foto: Audun Hetland
Foto: Audun Hetland
Vertikal hverdag
Et bilde av en vegg hadde brent seg fast på netthinna. Majestetisk, speilblank, overhengende og uklatret. Med tre hundre kilo klatreutstyr i bagasjen og en drøm i lommen satte vi ut for å bestige den vanskelige drømmen. Virkeligheten skulle vise seg å være enda vanskeligere. Les mer..
Stacks Image 89
Her kommer snart historien om turen langs norskekysten.
Stacks Image 188
Her kommer snart historien om seilturen rundt Svalbard. Vi vasset i hvalross, ble nesten skrudd ned i isen og så 16 isbjørn på en gang. Et fantastisk eventyr.